Big lollipop!


*nomnomnom* mumsigt värre!


Piggelin, min räddare i nöden

hejsan bloggen! just nu sitter jag och smaskar på en piggelin. så otroligt gott nu när det är varmt ute.. hade nyss en sådan otrolig huvudverk. men sen när jag åt piggelin så gick den bort. piggelin min räddare i nöden! haha.. förresten, jag har inte kunnat blogga idag för jag vaknade vid fyra så jag har sovit bort hela dagen. haha, så typiskt mig! jaja.. ville bara uppdatera så ni inte tröttnar på min blogg. även fast jag vet att den har blivit boring.nu. men ni överlever nog, eller!?
pussen ♥





& idag har jag och älskling varit tillsammans i 2 veckor.
älskarej olliver!


Nu ska den lilla prinsessan sova..

..och ja, jag pratar om mig själv! klockan är lixom kvart över fem på morgonen och jag är hur pigg som helst, men sova bör man annars dör man. eller vad är det man brukar säga!? haha.. bryr mig faktiskt inte så mycket. men somsagt så är det dags för mig att sova. man vet ju inte vilka överraskningar som väntar imorgon idag..
pussen ♥

Kom precis ut från duschen..

..så otroligt skönt! duschen skrek verkligen efter mig innan.. usch så skabbig jag var. men nu är jag fräsh och är helt troppen! tummen upp på det! snart ska jag föna håret och sen ska jag ringa till pappa. ska nämligen hem till honom idag. men kommer hit till mamma på måndag. och som jag brukar säga, oroa er inte! jag ska ta med mig datorn så jag kan blogga! och jag ska försöka bättra på uppdateringen. lite svårt faktiskt, har mycket annat att göra. men det ska inte hindra mig fråna tt blogga, right!? ne, precis! yesyes bebisar, nu ska jag föna mitt hår och fixa mig lite. vi hörs senare!
pussen ♥


Bring it on filmera = B-Ä-S-T-!

hellu guys! förlåt för den extremt dåliga uppdateringen. skärpning! lovar att förbättra uppdateringen. vill ju inte förlora läsare pga uppdateringen, verkligen inte! anyway, idag har jag inte gjort så mycket. suttit framför datan och vart som en nolifer. jo förresten, jag kollade på dom två sista bring it on filmerna och jag måste säga att, jag älskar alla bring it on filmer! rekomenderar verkligen dom filmerna! bäst bäst bäst är dom! sen har jag ätit min efterlängtade kebab idag, det var helt jävla underbart, har aldrig varit så sugen på kebab i hela mitt liv. mumsigt värre! eller sa jag idag? det var ju igår, klockan är ju över tolv. haha.. klockan är till och med halv fem på morgonen. och här ligger jag i min säng, chattar med mulle - brother from another morher, bloggar och käkar piggelin! ja, jag har ett liv, även om det inte märks.. haha. ska vara vaken ett tag till sen blire att sova.
pussen ♥


Kor gillar gräs, denice också, ähähäh!



- gammal bild & fyller ut bloggen lite pga dålig uppdatering -


Drar till stan och hyr filmer

nu sticker jag in till stan och hyr filmerna bring it on in it to win it och bring it on fight to the finish. hörs antagligen senare.
pussen ♥

Hatar flugor, usch..

hej babes! förlåt för den dåliga uppdateringen igår, jag kollade på film i stort sätt hela dagen. rätt soft faktiskt.. orkar dock inte sktiva vilka filmer jag kollade på. men dom var rätt bra! skulle egentligen kolla på dom två sista bring it on filmerna som jag laddade ner. men såklart så funkade inte dom, stor besvikelse! så idag ska jag hyra dom istället. för jag är beroende av dom och måste bara se dom två sista! och idag ska jag äta kebab! jag har varit sugen på kebab i ungefär fyra dagar. låter helt sjukt, jag vet, men det är faktiskt sant! jaja.. anyway, jag vaknade nyss och har verkligen sovit skit dåligt inatt! det har varit en jävla fluga på mig hela natten och den är fortfarande på mig. jag hatar flugor! usch.. men ska stiga upp och käka frukost nu, love u guys!
pussen ♥


euw.. ser den inte äcklig ut! USCH OCH FY!


Dåligt väder = Film hela dagen!

godmorgondag mina små pinglor! vad gör ni? själv vaknade jag nyss. jag vet att klockan är typ fyra men det är ingen gräns på hur länge man får sova.. så vem bryr sig!? inte jag iallfall. madde har redan stuckit hem från vårat mini-lan och detta var det sämsta lanet som jag någonsin varit med om. och jag vet att madde håller med om det! eftersom detta inlägget inte ska bli så kort så kan jag berätta lite om igår när mini-lanet började. först spelade vi 2on2 som gick åt helvete. sen tröttnade jag på den skiten och kollade på film - bring it on all or nothing, medans madde var ute och träffade random jonte. sen fortsatte jag kolla på film och tillslut blev vi trötta ungefär när klockan var tre på natten. så vi gick och la oss. jag spelade på min brors gameboy och tillslut somnade jag. haha, gameboy är ju skit kul! herregud så barnslig jag är.. men palla bry sig. idag är vädret helt grått och tråkigt tror faktiskt det regnar lite också, och det betyder film hela dagen, lovely! men nu ska jag faktiskt dra.
pussen ♥

Mini-lan med Madde!

rock this party, dance everybody make it hot in this party, don't stop move your body!

hejsan alla fina och fula! nej, ta inte åt er! jag vet att alla som läser min blogg är fina. aw, gulligt sagt av mig va? i know! just nu sitter jag här och smaskar på massa onyttiga saker. madde sitter bredvid mig med sin dator. vi ska lana, så det blir ett litet mini-lan! haha, det lät gulligt.. mini-lan! haha, naw.. anyway, innan ikväll ''badade'' jag och madde på en parkering. för det var typ ''översvämning'' där. haha, inte riktigt! men det var otroligt mycket vatten, så vi tog oss ett litet dopp där. det var otroligt kallt. nej, vi doppade inte oss eller badade. vi badade bara fötterna. men det var somsagt kallt. men nu ska jag lira cs, 2on2, jag kommer äga! och sen blir det film. hörs senare!
pussen ♥


Home from town

kom hem från stan för en stund sen. tog en fika med sanna och gick runt lite på stan och kollade. sanna köpte en väska och en bok till sin lillebror. själv köpte man ingenting. finns ju ingenting i ronneby, pfft.. men roligt var det iallafall! solen skiner ju äntligen och det är riktigt nice! men nu ska jag lata mig framför tv:n med något onyttigt och kolla på pippi långstrump. haha.. ja, jag har ett liv! även om det inte märks, haha!
pussen ♥


Tack för en rolig kväll babes!

- älskling, madde, karlsson och simon tack för att ni gjorde tråkigaste kvällen till den roligaste! ni är guld värda!

hallu darlings! jag fryser och är trött. härligt.. fast ne! är ni fortfatande uppe? pfft.. såklart ni är uppe! ni läser ju min blogg, as usualy, förväntade mig faktiskt inget annat. haha. okej sötisar, hade faktiskt tänkt att berätta om kvällen. först kom leo hem till mig, så vi stack ut och gungade. sen ringde vi madde, så kom hon. trevligt! och eftersom vi var otroligt uttråkade stack vi till lindvägen. då stod nawon där ute. så jag tänkte, varför inte gå bort och hälsa? men sen fastnade vi där ett bra tag. babblade på rätt mycket! sen stack leo hem och jag och madde stack till bilval där min älskling var och några boys. aw, har saknat min älsk super mycket! så vi var där i några timmar och var med dom. roligt faktiskt! sen var babe så gullig och följde mig hem, hihi, naw.. bara för att jag älskar honom mest i världen! anyway, så jag var hemma tjugo över två. men nu ska jag sova guys, ska upp klockan elva imorgon och vid tolv sticker jag in till stan med sanna min saknade syssling!
pussen ♥

Jag och thezz på msn just nu..


Miley Cyrus Medley


är det bara jag som älskar christina grimmie och hennes röst? helt fucking amazing, love it!


Vart har solen tagit vägen!?

tjena babes! nu är jag nyduschad och fräsh. härligt! nyss var vädret strålande fint och solen sken, men nu verkar det vara lite tveksamt.. massa gråa moln börjar komma. inte okej! tror faktiskt sommaren är slut. eller det verkar så. bara massa regn! hate it! men om man bortser från att vädret är dåligt så är allt annat bra. senare blir det nog att kolla på film eller något. måste se trejde filmen av bring it on! *beroende* men nu har jag inget mer att skriva, så vi får höras senare!
pussen ♥


jag & mina söta flätor!


Dags att stiga upp? Yesyesyes!

godmorgon bebisar! allt bra med er? toppen! själv är det sådär. har lite huvudverk men det får man leva med. går säkert över under dagen.. tänkte blogga igår innan jag skulle sova. men jag somnade bara helt plötsligt så det blev inte av. somnade vid msn - när jag vaknade hade 14 stycken skrivit till mig. somnade vid skype - 5 missade samtal och otroligt pinsamt om jag snackade i sömnen när jag sov! och massor med olika internet sidor. anyway, det är inte så farligt som det låter! men nu ska jag stiga upp och äta frukost. för det är nog dags att stiga upp nu, klockan är snart två. skärpning denice! haha, talk 2 u guys later!
pussen ♥


Already home

hejsan mina kära läsare! och ja, jag är redan hemma från staden borås! det regnade ju så otroligt mycket så vi åkte hem.. herregud! jag mådde otroligt illa i ca. fyra timmar när vi körde till borås. jag hatar att må illa! men jag klarade mig utan att spy, och det är jag riktigt glad för! sen på vägen hem åt vi både brugerking och mcdonalds, haha, låter som värsta tjockisarna, men jag talar sanning! så jävla gott var det, mums! och sen hela vägen hem sov jag i bilen. jag är dö trött! så nu blir det sängen dirr och kolla på andra bring it on filmen som heter bring it on again.
pussen ♥

Nu åker jag till Borås!

nu är jag fixad och klar för att åka en lång bilresa i ca. tre/fyra timmar till borås!
vi hörs när jag kommer hem!


Snart åker jag

just nu: dricker rockstar *tuffast i stan*

nu är klockan snart halv fem och jag ska fixa mig och sen halv sex sticker jag, mamma, niklas och bror till borås. först ska vi lämna bror till hockeyläger och sen blir det att vara där ett tag. bara för att jag ska äta på burgerking, mumsigt! bloggar innan jag sticker..
pussen ♥


Jag och min bror på msn just nu..


Filmdags!

nu har jag laddat ner alla fem bring it on filmer. så nu blir det att kolla på första bring it on filmen med en varm kopp te!


Skitväder!

är det bara jag som undrar vart det fina sommar vädret har tagit vägen? det öser ju ner regn, det är grått och kallt. usch och fy på skitväder! så idag har varit en sånhär prefekt sitta inne och slappa dag! så det är väl det jag har gjort. suttit vid datorn och bara tagit det lugnt. härligt! imorgon sticker jag iallafall till borås klockan halv sex eller sex på morgonen - tidigt! men jag ska faktiskt sitta uppe hela natten tills vi ska åka. så underhåll mig gärna med sms, ring gärna, skriv på msn, facebook eller bilddagboken. för jag vill inte ha tråkigt inatt!
pussen ♥



J
- U - L - I - A

julia älskling, kom hem! jag saknarej otroligt mkt <3!


Hej tuffingar!

vad gör ni? själv lyssnar jag på musik och äter choklad. tidigare idag var jag på östersjö med madde och några till.. hur jävla tråkigt som helst! förutom när thezz kom och vi åkte något tåg genom karlshamn. haha, gud, så tuffa vi var! anyway, var ändå tvungen att sticka hem vid halv sex för att fira andré - bror. han fyllde år för ett bra tagsen men vi har inte hunnit fira honom här hos mamma, bara hos pappa. för er som vill veta så ska jag köpa en wesc tröja åt honom. snällt va? jag vet! tro det eller ej, men jag är faktiskt snäll! tss.. så när jag kom hem käkade vi kina mat och lite så. sen blev det datan dirren och tråka. så har min dag sätt ut! imorgon vet jag inte om det blir östersjö igen. tror faktiskt inte det! men har inget bestämmt. på söndag ska jag upp klockan halv sex på morgonen (kommer inte orka, buhu!) och åka till borås och lämna andré på ett hockeyläger och sen ska vi andra i familjen stanna där. men bara tills måndag! så ni slipper tyvärr inte mig, haha.. men det kommer nog bli roligt. aja, vi hörs!
pussen ♥


Sticker till Östersjö.. Igen!

igår: östersjö igår var toppen! det var verkligen riktigt kul! först när madde och jag kom ner till östersjö var det en stor parad som vi kollade på. sen gick vi vidare, och då träffade vi martin och didde, då gick vi runt med dom, åkte karuseller och lite sånt.. vi pratade faktiskt med helium. haha, jag lät helt sjukt! herregud.. senare på kvällen när martin och didde skulle hem träffade vi thezz, hennes pojkvän - jim, sara och my. då gick vi med dom istället! så jävla roligt hade vi! vi åkte karuseller, vi skrattade och massor med sånna roliga stuffs! sen när vi skulle sticka och käka pommes kom det två random killar och satte sig där vi satt. den ena hette leo och var 13 och den andra hette fille och var 12. dom var as schyssta! och senare när thezz och dom skulle hem, var vi själva med leo och fille. och vet ni? madde och fille blev tillsammans! gulligt med kärlek, naw.. och ni ska bara veta hur mycket jag saknade min älskling! men nu ska jag fixa mig och sen sticker jag och madde in till östersjö, igen!
pussen ♥

Tråkigt inlägg, as usually!

kom precis ut från duschen. behövde verkligen duscha, mitt hår var helt.. usch! ska snart föna håret, klä på mig och fixa mig lite smått. och ikväll bär det av till östersjö, igen! är dock lite osäkert vilka som jag ska gå med där inne, men det löser sig förmodligen. senare ska jag äta frukost! ''wait a minute, frukost, nu? klockan är ju fan halv tre!'' haha, chilla! har faktiskt inte hunnit äta frukost idag. vaknade vid ett, satt vid datorn, kände mig riktigt jävla äcklig, hoppade in i duschen och nu sitter jag här. har otroligt ont i magen, så jag måste nog få lite mat i magen snart. men ni får ha det så bra idag, så hörs vi senare! love you guys!
pussen ♥

btw, mina inlägg blir bara tråkigare och tråkigare.. ge mig gärna tips på något jag kan blogga om! :)



& ja, det är choklad jag håller över nosen!


Hemma från Östersjö festivalen

hellu sweetisar! kom hem från östersjö festivalen för en timme sedan. riktigt kul faktiskt! men det var dock inte så mycket folk.. men imorgon ska man vara där med älskling och några till, så då kommer det bli mycket roligare. och jag tror att det är mer folk där imorgon, eftersom det lixom.. börjar på riktigt imorgon. massor med karuseller dåja, tjoho! men just nu sitter jag i soffan, webbar med min älskling och kollar på mysteriet på greveholm med madde, för typ femte gången. har kollat på den varje dag i fem dagar. gud, så bra det är! det var den bästa julkalendern tyckte jag.. hah, tss.. men tror jag går och lägger mig snart, är otroligt trött! men vi hörs imorgon..
pussen ♥

Nya Krillebooi.. fast tjej?


gulligt värre!


r-u-b-r-i-k

hejsan bloggen! glömde berätta för er att jag lanade från igår tills idag och kunde därför inte blogga, sry bitches! men nu är jag ''back on track'' och kommer blogga så mycket jag kan när jag har tid. ville bara berätta att jag lever och ville därför göra ett kort inlägg. men vi hörs när vi hörs!
pussen ♥

förresten, glöm inte rösta på mina skor, klicka HÄR!


RÖSTA PÅ MIN SKO!

Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Varning, fjortisbild! haha :D

hallå folket! just nu ligger jag i min underbart mysiga säng med madde bredvid mig. vaknade även upp med henne! som ni nog fattade sov hon hos mig.. igår kollade vi på film - tretton, super bra tonårsfilm! men har dock sätt den innan, tss.. senare på kvällen igår sminkade vi oss till fjortisar och webba med allt möjligt folk. haha, roligt! en bild kommer i slutet på inlägget. anyway, idag så har vi bara suttit vid datorn, lyssnat på waka waka låten och ätit frukost. snart ska jag och madde hem till mamma, sen till stan och lämna en film, köpa energi drickor sen blir det lan! tjoho, tagga! :D
pussen ♥


bror, madde & jag. gulligt värre! mjaow ..


Ny mus, bitches!


Godnatt bebisar!

nu är det dags för mig att sova, är riktigt trött! madde ligger redan o sover som en liten gris. gulligt värre! bloggar mer imorgon. sweet dreams :)


Maddebooii sover här! :D

chacha bloggen! kelcenbooii och maddebooii här! eller inte.. jag tyckere vi börjar om detta inlägget. tss..

hejsan gullungar! vad gör hittar ni på för någonting? själv sitter man här med madde och är allmänt cool. vi äter glass och chattar/smsar med massa boys. missförstå det inte, för vi är inte players. haha. ska snart lira cs med min sötnos, tss.. aw! och alla vet att jag kommer vinna, för jag är bäst och allmänt cool!
pussen ♥

 


jag och madde leker fjortisar med glass på läpparna! haha..


Waka waka, Stockholm 2010


är det bara jag som blir glad av att kolla på denna videon? super härlig ju!
och låten är sjukt bra, love it!


Hallå finisar!

kom precis ut från köket, har käkat lite frukost. har ni sovit gott idag? bra! det har jag också tills jag blev väckt av olliver.. jag sov verkligen så jävla bra, typ första gången min bror inte kom in och slog på mig! sen helt plötsligt hörde jag det vibbrera och jag tänkte bara.. fan! låt mig sova! men det vibbrerade i typ 100år kändes det som. så jag fick sätta mig upp, ta mobilen och då såg jag att olliver ringde. jag tryckte på ''upptaget'' knappen och skickade flera sms att han skulle säga förlåt.. åh, så sur jag var och trött, dö trött! försökte dock somna om, men det gick inte, så jag satte mig vid min dator.. som alltid finns där för mig! haha. och nu för en stund sen orkade jag gå och käka frukost. sitter faktiskt fortfarande i en tröja jag sov med och mitt hår uppsatt i en knut och helt ofixad! ojojoj.. hur ska denna dagen sluta? kommer nog se ut som en uteliggare hela dagen. haha, nejdå, hade faktiskt tänk och duscha snart, fixa till mig lite och känna mig fräsch! toppen! yesyes bitches, talk 2 u later!
pussen ♥


madde & jag med dom hetaste tröjorna på jorden! grr.. ;)


Time 2 sleep

nu kryper jag ner i min härliga säng och dejtar min kudde. grauwr! haha..
vi hörs imorgon sötbollar! ♥


Modeduellen - Blake Lively eller Selena Gomez?

Blake Lively & Selena Gomez

Gossip Girl-stjärnan Blake Lively bar denna trendiga tweed-kavaj från Smyth med sexiga läderleggings i oktober förra året och för bara några veckor sedan dök Selena Gomez upp i samma kavaj och ett par svarta jeans. Vem lyckades bäst tycker du?


• jag tycker att selena gomez lyckade bäst.
det är lixom stilrent och vanligt. ja, jag gillar bara hennes stil!


You took my breath away, och jag vill aldrig hämta den..


-

'' dags att torka tårarna för tiden är förbi, nu vet jag att ingenting håller för alltid.
allt jag ville va att du skulle behöva mig, men nu vet jag att jag är starkare utan dig.. ''

''
baby for all my life, don't you know that it's true i'm living to love you.
so baby don't think twice, if you feel what i feel, trust your heart
and do what i do 'cause i'm living to love you.. ''


Hemma från havet

hello my dear readers! kom nyss hem, har varit ute på havet med båten. med mamma, niklas och bror. riktigt härligt väder måste jag säga! vi hittade ett jätte nice ställa, alltså en ö, där var vi. så vi badade, solade och fikade och gjorde sånna saker man brukar göra när man är ute med båten. haha.. men det bästa var nog när vi åkte båt, för vi körde as snabbt med båten på sånna stora vågor (smarta vi var som inte hade några flytvästar) så flög man nästan med båten. riktigt roligt! sen stack vi hem efter några timmar.. eller vi åkte ut med båten vid tolv/ett och är hemma nu vid fem, så jag vet inte hur många timmar det är. fyra timmar kanske? anyway, nu sitter jag och dricker en kall energi dricka och packar ner lite saker som jag ska ha med mig till papi. ska ju dit idag lite senare.. men jag tar med mig datan, as usualy, så oroa er inte! men jag får la fortsätta packa så hörs vi när vi hörs!
pussen ♥


Grattis brorsan!

grattis andré! 14år idag.. tjoho! :D

Hörs senare sötnosar!

nu sticker jag, mamma och niklas iväg och badar. (mp)


Alice in wonderland

har precis kollat klart på filmen - alice in wonderland. toppen film! love it! men den slår verkligen inte twiligt filmerna, men det gör nog ingen film. men för dom som inte sätt alice in wonderland, måste göra det. så den filmen rekomenderar lilla jag! förlåt, men jag orkar verkligen inte blogga just nu. det är verkligen för varmt, tror jag dör! så nu ska jag fixa till mig lite, sen ska jag ta en piggelin och hitta något svalt ställe att vara på. om det nu änns finns något svalt ställa. men man får ju hoppas på det!
pussen ♥


Börjar dagen med en film

godmorgon, är ni vakna? ja, det måste ni nog vara för klockan är snart halv ett. själv vaknade jag för en stund sen av att min bror väckte mig. åh, så sur jag blir! jag är verkligen dö trött just nu.. anyway, så nu ska jag börja dagen med en film - alice in wonderland och till det äta en super god frukost! bloggar mer efter filmen..
pussen ♥


JAG ÄTER POPCORN!


det märks att jag har tråkigt va? haha.. jag är sp jävla trött och har världens
natthumor. seriöst, är jag inte cool när jag äter popcorn? ;)


Modeduellen - Carmen eller Lil' Kim?

Carmen vs. Lil' Kim

Som ni såg häromdagen så valde rapparen Lil Kim att ha på sig den här snygga blå-randiga Hervé Lèger-klänningen på sin födelsedag när hon mixade ihop en egen milkshake på Millions of Milkshakes i LA. Några dagar senare dök Carmen Electra upp i en likadan klänning på Crown i Las Vegas och nu undrar jag så klart vem tyckte ni lyckades bäst?


• herregud så bra carmen passade i den klänningen.
men jag tycker faktiskt att lil' kim passade bättre i den.
jag menar, med dom fina vita passande skorna och det mörka håret,
man kan inte göra annat än att älska lil' kim!


Tisdag

godmorgon mina solstrålar! sovit gott? bra, visste väl det! själv har jag sovit sådär.. eller jag sov bra. men jag vaknade av att jag inte kunde andas och fick världens panik. jo, det var såhär att inatt hade jag dörren till mitt rum öppen för jag ville få in lite luft. och när jag sov så hade min mamma stängt dörren. och det blev ju som en bastu där inne, alltså i mitt rum. så jag vaknade nu, för en stundsen och fick panik! men nu är det lugnt.. jag mår bra och jag lever! uhm.. idag vet jag inte riktigt vad som händer. får se vad denna härliga tisdag har att erbjuda. vad ska ni göra idag mina läsare? släng gärna in en kommentar om det! men nu ska jag käka frukost. vi hörs!
pussen ♥

här kommer en bild på mig och madde. och ja, vi är verkligen super seriösa! haha..


Super duper trött

kom nyss hem från lokalen där det bästa folket lanade. nu blir det att krypa ner i sängen och kolla på film. somnar förmodligen till filmen eftersom jag är hur trött som helst! *gäsp* , sweet dreams bitches! ;)

Super varmt

hej alla svettiga och lökiga människor! trodde verkligen inte jag skulle säga detta, men jag hatar värmen! men man ska ju inte klaga egentligen. men det är så jävla sant. tack vare värmen har jag fått svårt att andas och massa sånna jobbiga saker. men man kan faktiskt inte bestämma över vädret. ville bara göra ett snabbt inlägg innan jag går någonstans och hittar ett svalt ställe (om det nu finns) och vet ni vad jag kom o tänka på, att skulle verkligen inte sitta fel med en slush ice just nu! mums..
pussen ♥


Modeduellen - Kim Cattrall eller Michelle Williams?

Kim Cattrall & Michelle Williams

 Kim Cattrall bar denna klänning från Lanvin när hon promotade Sex and the City 2. Vackra skådespelerskan Michelle Williams bar samma klänning på premiären av Shutter Island. Vilken av dessa två blondiner lyckades bäst tycker du?


• jag måste bara få säga att klänningen är super snygg!
och jag tycker jag att michelle williams bar klänningen bäst!


Sista inlägget innan jag går och lägger mig

tydligen åskar och blixtrar det. jag måste vara döv, för jag hör faktiskt inte det! så jag får väl stänga av datorn efter detta inlägget. men något jag däremot hörde var att spanien vann vm-finalen, eller jag läste det dock på facebook. så jag får väl säga grattis till spanien. grattis! anyway, vad har ni mina underbara läsare gjort denna söndags kväll? själv har jag bara suttit inne i mitt ultra varma rum, knarkat popcorn och suttit vid datorn. låter som en rolig kväll va? hah, inte direkt! men en sådan kväll på en söndag duger för mig. *gäsp* herregud så trött jag är. ovanligt trött faktiskt. men vafan, det är ju en ny dag som väntar på mig imorgon, right!? ;)
godnatt ♥


Jag dör av värmen!

gud vad varmt det är och tänk att det är 37°c i solen! fattar egentligen inte att folk kunde gå nere på tosia idag. för mig började tosia bra, men slutade mindre bra, och jag ska berätta varför! min mobil låg i ebbas väska och dom hade stuckit och käkat på frasses. så jag, madde och pablo gick upp där och hämtade den. och jag var tvungen att köpa en cola för det var super varmt! så vi satte oss vid ebba och danijela. herregud så mycket jag svettades. det var nästan pinsamt! det bara öste ur mig! så jag satte mig vid fönstret och fläckade mig med en pappers talrik. funkade perfekt som solfjäder! efter ett tag slutade jag svettas men var fortfarande super duper varm. så jag bad mamma hämta mig.. så det gjorde hon, sen stack vi till lägenheten och packade ner alla saker osv och sen stack vi hem! home sweet home! det var då allt började. jag blev yr i huvudet och jag fattade nästan inte vart jag var, jag svettades som en gris, jag fick ont i hela kroppen, jag fick svårt att andas och jag kände bara att jag skulle svimma när som helst! så jag drack ett glas med kall saft med isbitar i som mamma gav mig och sen satt jag helt stilla och bara väntae på att allt skulle gå över. efter tjugo minuter, eller en halv timme var allt som vanligt. sen började det igen, sen slutade det, sen började det och sen fortsatte det så. men nu är det bra! har bara lite ont i huvudet, är nog för att jag är extremt hungrig. och vilken tur att maten precis blev klar nu.. hah.
pussen ♥


jag just nu? hmm.. :s


Tack för igår!

herregud vilken lyckad kväll/natt det var igår! tack allt folk, ni är verkligen super underbara!

nu är mamma och niklas på besök i min lägenhet och dom hämtade precis en pizza åt mig, för jag är otroligt hungrig. så ska äta den snart. mumsigt! sen ska jag höra av mig till folk och kolla lite hur planerna blir under kvällen. vi ska gå rättså många ikväll på tosia och det är ju roligt. sen blir det att slappa vid datan i några timmar och när tosia börjar komma igång ska jag fixa mig och sen blire såklart att sticka till själva tosia! tjoho, tagga! min uppdate kommer inte vara så bra just nu. men efter tosia helgen kommer den bli som vanlig igen. det kan jag lova!
pussen ♥

snyggt att man ser dator skärmen i ögat.. hah *host* inte precis.


Tosia, nästa!

sitter just nu och väntar på moa och lyssnar på kungen eminem med högsta volym i min lägenhet. och sen när hon kommer,  sticker vi ner till tosia! tjoho! ville bara göra ett inlägg och visa att jag lever, för jag har ju inte uppdaterat sen igår kväll och allt kan ju hända! hörs senare!
pussen ♥


Godnatt sötisar

herregud så trött jag är! kan kanppt hålla ögonen öppna, så efter att jag har publicerat detta inlägget blir det nog att kolla på en film och somna till den så småning om.. dagen idag har varit riktigt rolig, men dock riktigt varm! känner för att berätta om hela min dag just nu i detta inlägget, men jag är för trött. förlåt alla läsare! men jag gjorde inget speciellt faktiskt. köpte bara lite jordgubbar, var med mina underbaraste sötnosar och hade allmänt roligt! åh gud, somnar nog vilken sekund som helst. så jag får väl säga godnatt nu innan jag somnar!
godnatt ♥

Så jävla sant!

hejsan bloggen! jag tänkte nyss på en rätt viktig sak, att vi säger inte till ett barn som är blint att det ska se sig för, vi säger inte till ett hörselskadat barn att det ska höra upp. men barn med adhd/add får ofta höra att de ska skärpa sig, tänka sig för: just sånt som de på grund av sitt funktionshinder har svårt för. det är just sånna där människor som får ta all skit. men vet ni? om någon mobbar dig för att du är annorlunda, mobba då tillbaka bara för den personen är precis som alla andra! och man kan faktiskt inte hjälpa att man har en sjukdom, man önskar ju inte det precis? så vafan, skärpning nu svenska folket! tänk på vad ni gör och säger.. kände mig lite tvungen att lägga in detta i bloggen och det är så jävla sant!




Kissie - Success






vad tycker ni om kissies låt? var den verkligen så bra som man förväntade sig? nja, inte riktigt! jag trodde faktiskt den skulle vara lite bättre. men jovisst, den är ju absolut inte dålig. och jag tror säkert den kommer bli en stor sommar plåga. (speciellt för alla små fjortisar) tss.. men med lite bas i låten och en bättre kvalité än den som är på youtube, så blir den tog toppen!


Hallå snyggingar!

hur har eran dag varit? min har iallfall varit helt perfekt, fantastisk, underbar.. ja, det finns många bra ord för en sånhär dag. en toppen dag helt enkelt. som ni redan har läst i min blogg så var jag hela långa varma dagen med julia ''tini'' gerser. första gången vi träffades och det var riktigt kul! sen när man kom hem från julias place så var det rätt drygt faktiskt. saknar redan min lilla flicka! buhu :(.. men det är ju inte sista gången jag träffar den snäckan! senare på kvällen så kom madde hem till mig och ville att vi skulle sticka ut, så då följde jag såklart med. så var vi ute på lite olika ställen här i världen. haha, inte riktigt. men vi satt och snackade på några gungor vid lindvägen. sen stack vi hem till henne och delade på en kebab med bröd. haha, bara för att vi är tjockisar! hm, inte riktigt. det var dock ett skämt! sen ringde vi till wirree och så kom han ut. gud, så roligt vi hade det. och min mun kan aldrig stanna så den babblar på om vad som helst, när som helst, hur som helst! tror dom tröttnade på mig.. men jag bryr mig inte så mycket. sen träffade man mick även känd som min skyddsängel. haha! söt grabb de! så va han med oss. (eftersom jag tvingade honom) haha, så schysst jag är! sen kom man hem för typ 45 minuter eller något. åh, soft dag iallafall! borde ska göras om! ha det gött bebisar.
pussen ♥

älska mig inte fööör mycket för bilden. men jag saknar dig riktigt mycket gumman! ♥


Tini är bäst! ♥

hejsan svejsan! just nu sitter jag här i en soffa med julia ''tini'' gerser bredvid mig. skojjsig liten flicka! innan idag var vi på stan och åt glass. smakerna är anonyma. haha! sen gick vi runt och kollade i massa affärer, butiker och i gallerian. idag har vädret varit toppen! super varmt och solen bara steker! ah, riktigt skönt.. men dock riktigt varmt. så när vi kom hem så drack vi päron drink med is och sugrör. mumsigt värre! men har inte så mycket o säga mer, vi hörs antagligen senare ikväll.

pussen ♥


Videoklipp: Konstiga tankar

jag har nyligen börjat följa en fantastisk blogg som heter afrobelita som ägs av en cool tjej. bloggen är faktiskt riktigt bra och jag är riktigt förälskad i den! vore bättre om den bloggen var sveriges mest kända blogg istället för kissies.se. och när jag kollade igen afrobelita bloggen hittade jag en sjukt rolig video som hon har gjort och jag kände mig direkt tvungen att lägga upp den på bloggen, så här kommer den..

klicka
HÄR för att komma till bloggen.


En blondins dagbok..

JANUARI
Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.

FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte
kunde trycka etiketter. Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!

MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6
månader, fast det stod 4-6 år på kartongen.

APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under
ett strömavbrott.

MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!

JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på
att de andra fuskade. De jävlarna använde armarna!

JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm.
Bilen blev dyngsur eftersom taket var nedfält.

AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.

SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.

OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...

NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg.
Så jag fick låna ihop till 12 skålar.

DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara över 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.


haha, är det bara jag som tycker detta är riktig humor? nu menar inte jag att alla blondiner är dumma, för det finns faktiskt massor med smarta blondiner. och om jag får säga det själv så är jag riktigt dum ibland och jag är ändå brunett. så man kan ju börja undra om det där med ''dumma blondiner'' verkligen stämmer!? ;)


Justin ''bästa'' Bieber

hallå bebisar! kom nyss hem från ronneby, och som ni redan vet så köpte jag smink - mascara, kajal och puder. och gissa vad jag också köpte? justin biebers skiva! asso, när jag såg skivan jag bara sprang fram till den, tog den och tvingade mamma att köpa den åt mig. eftersom jag hade köpt smink för mina pengar. och mamma var såå snäll och köpte den åt mig! ååh, lovely! hela vägen hem lyssnade jag på justin ''bästa'' biebers underbara låtar. och en sak måste ni hålla med mig om.. he is really cute, right? :3
pussen ♥



brb ronneby!

nu ska jag fixa mig, sen drar jag in till stan och köper smink och annat smått o gott.


Åsikter: Kissie - Success (25 sec)


nu kan man höra ett litet smakprov på kissies nya låt ''success'' på tv.expressen.se och jag måste faktiskt erkänna att det låter riktigt bra och låten verkar vara grymt nice! jag ser verkligen fram emot att få lyssna på hela låten! jag trodde faktiskt inte kissie kunde sjunga så bra. jag menar, även om det bara är ett smakprov på 25 sekunder så låter det mycket bra! jag tycker att ni borde lyssna, så här kommer det lilla smakprovet:


Haha, vad är det jag ser!?

besökte paows blogg nyss och kollade igenom alla hennes idol bilder (för jag hade otroligt tråkigt!) och gissa vad jag hittade? en gammal idol bild som jag hade gjort när jag hade sjukt tråkigt en regnig dag. trodde verkligen inte den skulle hamna på hennes blogg. haha, överraskande! och nej, jag är verkligen inget fan av paow, men somsagt hade jag tråkigt! så det var absolut inget seriöst. haha.. slänger in en bild på idol bilden också!




tryck på miniatyr bilden!


Jag har fått en system kamera!

nu har jag äntligen kommit hem från stan, där jag städade min lägenhet. fick även lite hjälp av mamma och niklas. och för er som inte vet så ska jag ha en egen lägenhet nu över tosia helgen och lägenheten ligger precis där tosia börjar så det är perfekt! endel av er vet säkert redan vad tosia är och endel fattar säkert ingenting, så jag kan väl passa på att berätta. tosia är en förkortning av tosia bonnada'n som är på hela torget i stan. det är en marknad där dom säljer allt från mat till kläder och massa små plock. det finns också en hel del karuseller som jag bara älskar! och tosia är en sådan helg man absolut inte får missa! så redan på torsdag eller fredag flyttar jag in i min lilla lägenhet med wirree och khucka. lovely! sedan från lördagen till söndagen sover även madde där. det var nog den enda nyheten jag ville berätta.. åh, förresten! jag har fått en system kamera, helt gratis! niklas bara hittade sin gamla system kamera som han aldrig hade använt i lägenheten och han hade ingen användning för den heller, så nu är den min! det är en olympus. men nu ska jag sätta mig i solen med någon kall dricka.
pussen ♥


det är typ en såndär kamera som det är på bilden här under. (obs! mycket finare irl)


ily ♥

Nu blir det till att klara sig själv, och får nöja mig med att bara vara din vän
För kärleken dog medans lögnerna viska
Det är ärliga ord men det var ingen som lyssnade.

Är inte rädd för döden längre ses på andra sidan
Jag längtar redan dit vår resan kan bli ganska slitsam.
Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig
You took my breath away och jag vill aldrig hämta den
Men försöker vara lycklig idag för, dörren är ju stängd men du har nyckeln tillbax

-

livet är inte lätt när det är svårt.. jag saknar dig, jag saknar oss. jag önskar ofta att kunna spola tillbaka tiden, men jag vet redan att det den önskan aldrig kommer uppfyllas. fan, varför skulle det bli såhär? trodde det skulle vara du och jag föralltid. men jag hade fel.. så jävla fel. jag saknar att få höra dom tre speciella orden du sa just till mig och ingen annan. och våran sjuka humor, haha! jag ler när jag tänker tillbaka till alla fina minnen vi hade och skulle kunna göra allt för att få dom tillbaka. jag minns den långa kvällen då vi skickade massor med fina sms. jag gråter och lyssnar på samma låt om och om igen. och det var den låten vi brukade kalla våran. men nu, nu är väl den som vilken låt som helst för dig.. eller? men för mig betyder den riktigt mycket.. mest till och med! jag hoppas dagen kommer då du inser hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag vill ha dig tillbaka i mitt liv, även om jag vet att inget kommer bli som förr. du ska veta att du förändrade mitt liv. du vände om mitt liv från det sämsta till det bästa. du gjorde livet värt att leva! ah, vet inte vad jag ska skriva mer. får väl sluta texten med dom tre speciella orden till den speciella personen. jag älskar dig bästa vän - e***! ♥

Rubrik

hejsan snyggingar! allt är bra med er får jag hoppas? själv är det helt okej faktiskt. vaknade lite över två idag, riktigt skönt att sova! har knappt sovit någonting dom senaste dagarna. skärpning! men egentligen är det ju det som är meningen med sommarlov. vara vaken dag och natt och bara njuta av lovet. eller vad säger ni? hah, visste väl att ni höll med mig. just nu sitter jag i min säng, helt ofixad och äcklig, och lyssnar på jason mraz - im yours. världens skönaste låt nu på sommarn, tröttnar aldrig på den! idag vet jag inte vad som händer, tror jag ska ut och sola lite. måste få lite färg på mig känner jag. även om jag redan är rätt brun, så kan jag bli mer brunare! men nu ska jag ringa till mamma och sen ska jag hoppa in i dushen. hörs senare!
pussen ♥

Sun-kissed skin, so hot, will melt your popsicle..

katy perry ft. snoop dogg - california girl


Saturday

hej alla fina och mindre fina (peka, haha tss..) nejdå, alla som läser min blogg är super fina! och det kan jag faktiskt lova. orkar faktiskt inte skriva om dagen, kan säga att jag var hos nevve inatt också, fast denna gången var det mer folk där. lite roligare faktiskt! och sen vad vi gjorde osv orkar jag inte skriva här i bloggen och sen finns det lite andra saker som jag inte änns vill ta upp här. privat! haha, nu blev ni nyfikna va? tss.. kunde tro det! bara glöm och dröm, ni får aldrig veta endå. just nu sitter jag i min säng med datorn på magen och kollar på guldkompassen, har kollat på den ett bra tag känns det som.. den går på kanal 4, för er som undrar! den är inte riktigt min typ av film, men har ingen bättre för mig, så jag får väl kolla på denna otroligt dåliga filmen. senare ikväll, eller det är ju redan sent klockan är ju lixom halv tio. anyway, senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra. ska iallafall inte sticka ut någon stans, är fööör trött för det! antagligen ska jag bara sitta hemma och glo som en liten uggla. ska nog be pappa köra och köpa nötter eller något på statiol. eller frendo som det heter nu för tiden. kommer aldrig börja säga frendo. statiol är statiol och så är det bara! men hoppas ni får en trevlig lördags kväll!
pussen ♥



Lyxig goodiebag

jag är med och tävlar om en lyxig goodiebag på fattyboms blogg! cheka gärna in tävlingen på hennes blogg eller så kan du även vara med själv och tävla. önskar er alla som tävlar ett stort lycka till!

klicka på bilden för att komma till tävlingen!


@Nevves place

sitter just nu hos nevve med nevve såklart, nawon, rohde och madde. eller, nevve och rohde ligger ute och steker i solen. måste bara säga att vädret är super fint idag! nawon sitter och spelar wow och madde sitter bredvid och kollar på när han spelar. själv sitter jag här vid nevves data och spelar calefornia gurls - katy perry ft. snoop dogg på högsta volym. basen är riktigt grov alltså och det gillar vi! men man blir nästan döv, haha.. kom hit till nevve vid tre inatt och har varit här sedan dess. eller inte riktigt, vid åtta för ungefär en timme sen stack madde och jag hem till madde för hennes mamma ville säga något och sen var jag tvungen att sminka mig.. igen! typsikt mig, haha! vet inte riktigt när jag ska dra hem, det får bli när det blir. men nu ska jag njuta vidare av det fina vädret och den bästa musiken!
pussen ♥

Gratisbio.se



klicka på bilden för att registrera dig på gratisbio.se


1 Juli

solen skiner och allt är toppen! härlig början på ett inlägg va? jag vet! vad gör ni mina kära läsare en sånhär otroligt fin dag? själv har jag precis kommit ut från dushen och sitter och smaskar på vatten melon. perfekt en sånhär varm dag, lixom, vatten melon är både gott och ger kroppen vätska. så det passar somsagt perfekt till en sånhär dag! senare idag ska jag sticka hem till pappa och vara där över helgen. sedan på söndag så ska jag hit till mamma igen. men oroa er inte, jag ska ta med mig min dator så jag kan blogga!
pussen ♥



RSS 2.0