Älskar solen!

åh, jag är verkligen helt såld, kan inte släppa filmen - eclipse!

hallå bloggen! hur är det med er idag? själv är det tipp topp. solen skiner och allt är underbart! så jag kan inte säga att jag mår dåligt precis.. vaknade vid två idag av att mamma väckte mig. vet dock inte varför hon väckte mig, hon tyckte väl det var roligt? haha, nej, men jag vet inte.. låg kvar lite i sängen och sträckte på mig, sen klädde jag på mig ett par shorts och en t-shirt och sen gick jag ut och satte mig i solen. och mamma var så snäll och kom ut med två mackor  och ett glas stort med juice med isbitar i till mig. snällt! sen efter ett tag när jag hade ätit upp och njutit av solen gick jag in till min älskade dator och kollade facebook, bilddagboken och andra roliga sidor.. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer? tror att jag bara ska ta det lugnt. för det har ju varit så mycket med lan och sånt.. så det skulle vara skönt med en slapp-kväll bara för mig själv!
pussen ♥

slänger in några söta bilder på mig och eric! :)


Hemma från Eclipse!

hallå alla pojkar, flickor, gamla som unga! sover ni eller läser ni min blogg? för jag menar, klockan är över två på natten. men man får ju hoppas att ni läser min blogg! hur som helst.. kom nyss hem från eclipse, gick på bion med wirree och madde. vi åkte in till biografen kvart i elva, så vi var där vid elva. sen stod vi i kön in till bion i ca. en halv timme. för det var full bokat - förväntade mig nästan det eftersom det var världs premiär och man vill ju gärna ha bra platser! men det löste sig, vi kom värken för tidigt eller för sent, precis lagom! i kön in till bion träffade man thezzi och wilma. super kul eftersom det var ett tag sen jag träffade thezzi! men wilma känner jag dock inte, har sätt henne en eller två gånger men aldrig snackat med henne. men hon verkar vara en sjukt snäll tjej och söt är hon också! naw.. vi satt även bredvid dom inne i biografen. riktigt trevligt! filmen började en minut i tolv och samtidigt som jag kollade på filmen smaskade jag på popcorn som är otroligt gott och det är ju bara ett måste när man kollar på film/bio! eller hur? .. kan inte säga annat än att filmen var super bra! och ni som inte tänker kolla på den.. passa på nu när den går på bio, boka en biljett och bara sätt er ner i närmaste biograf och njut av filmen. den var verkligen sjuuukt bra! funderar på att tvätta bort mitt smink nu och sen blir det att dejta kudden. kommer antagligen sova hela dagen imorgon, eller det blir ju idag för klockan är över tolv, för jag sov inte så mycket igår. var ju lan från måndags till igår, så det blev somsagt inte så mycket sömn dock. men jag lovar att blogga när jag vaknar! och förresten, förlåt för den dåliga uppdateringen!
pussen ♥


I could really use a wish right now, wish right now, wish right now ..

B.o.B ft. hayley williams - airplanes


Hemma från shopping turen!


tubtop, ginatricot  79:- 

shorts, ginatricot 199:-

spetslinne, h&m 49.50 :-

+ ett korall färgat linne och ett par vita leggings :D


Rise and shine!

vaknade nyss av att klockan ringde. första gången på lovet jag har ställt klockan! nu undrar ni säkert varför jag ställde klockan osv? men jo, nu ska jag fixa mig och lite över elva ska jag in till karlskrona och shoppa. sen ska jag hem efter några timmar och då ska vi äta tacos, mums! och efter maten kommer folket hem till mig och lanet kan börja! så det blir lite stressigt för mig, men jag hoppas att jag kommer hinna allt! och om jag kollar ut just nu, kan jag se att vädret är underbart solen strålar och jag kan känna varmen från utomhus, lovely. anyway, varför ligger jag i sängen och latar mig? upp och hoppa nu denice, dags att stiga upp och fixa sig, en ny och härlig dag väntar på dig! tjoho!
pussen ♥

Godnatt på er!

don't let the bed bugs bite!


Inlägg om dagen;

hejsan mina underbara läsare! har inte kunnat blogga på hela dagen, för jag har varit upptagen med annat och sen har jag helt enkelt inte hunnit blogga. först när jag vaknade ca. klockan ett, steg jag upp och dushade osv.. sen åt jag frukost. fick bli rostade mackor och ett glas oboy, samtidigt som jag snackade med mamma om några saker och om lanet som är imorgon @ my place. sen fixade jag mig, ringde madde och sen stack hon och jag ner till stan och hyrde en film. fick bli farsan. och jag vet, så tråkiga vi är, kollade på film när vädret var strålande ute. anyway, när vi skulle gå ut från butiken där vi hyrde en film, så fick jag sån på några stora planscher och så bredvid dom stod det: gratis! så då tänkte jag, lixom.. passa på nu när det är gratis! så tog både jag och madde en plansch med farsan på. haha, får bli ett minne eller något. vet inte änns vad jag ska ha den till. sen stack vi hem till mig och kollade på filmen. den var både bra och rolig! och för er som inte vet så är det en komedi. och till filmen smaskade vi på popcorn, såklart! popcorn är ett måste när man kollar på film. håller ni inte med mig!? heh.. senare, efter filmen, stack vi ut och roade oss på gungorna vid lindvägen. eller, vi roade oss inte. vi hade riktigt tråkigt.. sen kom bror och wirree och undrade om vi skulle hänga med och kasta vatten ballonger på bilar. så visst, varför inte lixom? men.. det kom inga bilar och killarna slösade vatten ballongerna på mig och madde istället. roligt? hm.. nej! men vi blev inte så blöta, för vi hann springa undan. haha, smidigt värre! sen när vi hade varit vid lindvägen ett tag stack jag hem till mitt och madde hem till sitt. just nu, äter jag jordgubbar och snackar med sammy i skype. riktigt roligt! om du läser detta sammy, så hälsar jag åsa! haha.. bara han och jag som fattar det. lite speciell humor, tss.. men nu orkar jag inte blogga mera. kramp i fingrarna! haha. slänger kanske in något litet senare innan jag går och lägger mig. ha det så bra sötnosar!
pussen ♥


Jag har bränt mig på handen, aj! :(

hej sötnosar! kom precis in, hämtade jordgubbarna som stod i kylskåpet i förrådet. mums.. har två liter för mig själv, lovely! så ska smaska på dom efter jag har uppdaterat detta inlägget. vet ni!? jag har bränt mig på handen. jag hade precis gjort mig en skål nudlar, var super hungrig och det var det lättaste att göra. så när det var klart hälde jag upp det i en skål osv.. sen skulle jag bära bort skålen till boret. så jag tog tag i skålen och gick. efter kanske en sekund började det bränna på i handen och jag var knappt halvvägs framme vid borden. sen gjorde det bara mer ont för varje steg jag tog. och jag kunde ju inte släppa skålen, för a.. jag var somsagt jätte hungrig! så just nu skriver jag med en hand, för jag har is på den andra. men som tur är vet jag att det inte kommer bli någon jobbig bränn-blåsa. förresten, kollade på en film innan idag och åt popcorn. filmen hette: not another teen movie, den gick på kanal fyra. hade dock sätt den innan, men det kan vara rätt kul och kolla på filmer i repris. lixom, man kommer ju precis inte ihåg hela filmen i huvudet, you know. men ska smaska på mina röda sötsaker nu.
pussen ♥


Lördag

hallu bloggen! ni ska bara veta hur trött jag är just nu. typ klockan ett, alltså för typ en timme sen, ringde madde till mig, när jag låg och sov. då vaknade jag såklart och tryckte på upptaget. för jag orkade verkligen inte svara! men jag orkade skicka ett sms, så skerv jag ''tack för att du väckte mig. låt mig sova!'' sen la jag mig igen och försökte somna om. då blev man bombad med sms där det stod: förlåt, förlåt, förlåt och mera förlåt. lixom, seriöst.. jag fick rent ut sagt damp på henne. så nu ligger jag fortfarande i min säng och kan fortfarande inte sova. så jag ska stiga upp snart, säga godmorgon till mamma, fixa mig lite kanske. idag ska bli en mys dag för mig. kan behövas tycker jag! först en liten take-care-of-myself stund. typ ta ett långt varmt bad, ta på ansiktsmask, noppa ögonbryn, måla naglarna osv.. och efter det kanske man kan kolla på film, äta popcorn och mysa! skulle vara riktigt härligt faktiskt och det kan jag verkligen behöva också. så det blirperfekt! jahapp, där har ni mina planer för dagen. men ska stiga upp nu, klockan är lixom två. ojoj..
pussen ♥


hejsan mamma och pappa, ha det så kult på resturangen!

sådan humor jag har.. pojken är sjuuukt rolig när han säger ''kult'' istället för ''kul'
HAHAHAHA!


Tråkig midsommar

nu har folket gått hem och midsommarn blev inte alls som jag väntade mig. det började bra, för det var riktigt kul när vi var i brunnsparken. men resten av kvällen var helt katastrof, tyckte jag. madde var med bror och wirree och gjorde massa omogna saker som jag inte vill nämna i bloggen, så jag dissade dom totalt. alla vuxna roade sig med vin och grillningen. och förresten, hur kul skulle de vara för mig att vara med dom vuxna. pfft.. seriöst, detta året var den tråkigaste midsommarn! men maten var god och kladdkakan med jordgubbar och grädde på var super god! det var nog det som gjorde mitt humör lite gladare, alltså maten. nu låter jag som värsta tjockisen, men det skiter jag i. som ni nog fattade gjorde jag inte så mycket på midsommars kväll. jag var ute, satt på en gunga, lyssnade på musik och mitt humör var nere. det var nog det enda jag gjorde.. det är faktiskt riktigt skönt att allt folk äntligen har gått hem. känns bra nu, lixom, allt är över. misslyckad midsommar. jaja, midsommarn är ju inte det viktigaste i livet. eller hur!? ska glömma detta nu, tänka på andra saker. men först ska jag kolla på film med wirree och bror. alvin och gänget 2, haha, gulligt värre!
pussen ♥


Brunnsparken

nu är jag och familjen hemma från brunnsparken. det var riktigt mysigt och trevligt! förutom att vädret var lite dåligt.. det var fint innan idag, men sen blev det grått och massa tråkiga moln började komma fram på himlen. tråkigt väder! annars var det somsagt riktigt mysigt och trevligt. madde följde med mig hem, så hon sitter här bredvid mig just nu. klockan sex ikväll kommer hennes föräldrar hit och då ska vi grilla och lite så.. men nu kommer några bilder från brunnsparken, bilderna kanske inte är världens bästa, men dom får duga!
pussen ♥



söt bild på söta madde.

sawty got low low low low.. haha!

ost, kex, jordgubbar och lite sånt som vi smaskade på.


Midsommar!

hej och glad midsommar allihopa! vad ska ni göra idag när det är midsommar? själv ska man ner till brunnsparken med familjen och mysa lite där nere med jordgubbar, ost och kex, kyckling vingar och annat smått o gott. blir som en liten picnic. vet dock inte när vi kommer hem, tror vi stannar där ett tag iallafall, för vädret är underbart idag! senare på dagen så kommer familjen gren hem till oss och grillar. mysigt värre! så det blir en midsommar med madde detta året, lovely! tror även att vi ska vara med dom nere i brunnsparken. hoppas det blir kul.. eller, det kommer bli kul! mer än kul, super kul! haha.. men nu ska jag fixa mig sen sticker jag och familjen ner till brunnsparken. tar med mig kameran, så ni behöver inte oroa er!
pussen ♥¨


''Res dej inte!''

hallå bloggen! just nu sitter jag här med madde bredvid mig, vi kollade nyss på en film som hette: res dej inte! den var rätt bra, klicka HÄR så kan ni kolla på trailern. handlade om slagsmål. alltså, om något är påbörjat måste det fortsätta och bli värre.. ni fattar! lite svårt att förklara, förlåt för det, men ni kan ju kolla på filmen. klicka HÄR för att kolla på filmen gratis. slänger in några bilder från filmen också. men nu ska jag och madde fixa och trixa lite med hennes nya och super fina mobil. sen blir det dejta kudden. vi hörs imorgon!
pussen ♥



Back on track

hejsan gullungar! jag ska först börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen. förlåt! det har varit så mycket dom senaste dagarna, jag har lanat och gjort massa andra saker. men nu är jag back on track och lovar att uppdateringen kommer bli mycket bättre! kan berätta lite om lanet som var från tisdags till idag. jag tyckte det var sjukt roligt och jag vet att alla andra också tyckte det. för det mesta spelade vi cs och jag ägde såklart ut alla. ego! haha.. vi kollade också på massa filmer som: brüno, på andra sidan häcken och drag me to hell. jag måste bara säga att brüno är det roligaste snusk-filmen jag någonsin sätt. man upplever mycket skratt när man ser den, det kan jag lova! anyway, sen på onsdags morgonen när alla satt och endel vilade i soffan och kollade på bolibompa, låter lite efterblivet.. haha, men det är sant. iallafall, då kom min katt in med en mus och jag fick värsta panik. eller alla fick det, utom sammy som inte var ett dugg rädd. haha! först kröp musen bakom vårt stora, feta och tunga skåp. så det var as svårt att få ut den. men nalle - min katt, gick på vakt hela tiden så det var rätt chill. sen fick vi typ.. damp, på musen. så jag o sammy lyckades flytta ut skåpet så nalle kunde gå bakom skåpet och ta musen. men nahe, så klättrade musen upp på väggen och höll på. låter rätt roligt, men jag var lika rädd för musen fortfarande och stod på en stol och hade panik och skrek varje gång jag såg den. haha.. sen fick äntligen nalle tag på musen efter typ en halv timme, men då smet musen och kröp in mellan elementet. låter helt sjukt och det var det också! så vi försökte med pinnar och tumstockar och massa långa saker och få ut musen. ouf.. vilket jobb! men tänk inte änns tanken på att det var jag som försökte få ut musen. utan sammy fick göra det. duktig han är! sen efter en timme orkade vi inte försöka, så vi gav upp. så gick jg och sa till mammas pojkvän - nicke att hjälpa oss och få ut musen. så han försökte kanske i fem minuter, sen gick han tag i svansen, tog ut den och smällde den i trädet så den dog. haha, stackars mus! men den var fett jobbig och gjorde oss tröttare än vad vi redan var typ klockan sju på morgonen! sen gick vi - langänget, tillbaka till soffan och glodde på bolibompa och sen somnade dom flesta. till och med jag! och sen när vi vaknade klockan tio på morgonen var det stiga upp och lira cs. för är det lan så är det! sen senare på kvällen stack vi till pizzerian och käkade massa pizza och tjockade oss. eller, ingen var typ hungrig. men vi åt för det var kul.. haha! sen idag stack folket hem från ett och två tiden. då plockade jag undan massa saker och var duktig och städade. sen kollade jag på kungfu panda med bror och efter det somnade jag. jag sov till klockan var typ sex på kvällen. sen var det att stiga upp och käka jordgubbar. haha, sjukt gott! men har inte så mycket att skriva, blev ett långt inlägg. hoppas ni orkade läsa.
pussen ♥


lAN!

tjena folket! vad gör ni? själv sitter jag här med bror, madde, sammy och adde aka kungen minir. vi sitter här i mitt storarum och lanar och har riktigt kul faktiskt! jag kan inte säga annat än att vi äger på cs! sitter ju här med massa energi drickor och sånt onyttigt, så det är riktigt nice! hehe.. men nu ska jag förtsätta att lana, vi hörs!
pussen ♥


Eclipse, check!

biljetter till eclipse, bokat och klart 

nu har moa bokat natt-biljetter till henne, mig och mathilda för att se eclipse den 30/6 klockan 00.00, can't wait!


Godmorgon bloggen!

jag vet att klockan är två, men det är morgon för mig för jag vaknde nyss. anyway, just nu ligger jag ner bäddad i min säng med datan på magen och äter frukost. alltså, en macka med ost och gurka. det får bli min frukost idag! för det är snart middag - spaggethi och köttfärsås, mums! idag ska jag vara inomhus för det regnar och åskar ute. inte okej! men somsagt ska jag vara inne idag och det blir väl att kolla på film och sitta vid datorn. as usual! så jag har inga speciella planer inför dagen. nu ska jag iallafall fixa till mig lite, hörs senare!
pussen ♥

Glassig goodiebag

jag är med och tävlar om en glassig goodiebag på fattyboms blogg! cheka gärna in tävlingen på hennes blogg eller så kan du även vara med själv och tävla. önskar er alla som tävlar ett stort lycka till!


klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Tidsfördrivning

Namn: denice
födelsedag: 22 oktober
ögonfärg: brun/grön
Hårfärg:
mörk brun
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt
Skostorlek: 37/38
Favorit:
Sport: hatar alla sporter, speciellt bollsporter
Helgdag: fredag och lördag

Årstid: sommar

Har du någonsin :

Varit kär:
såklart
Blivit dissad:
aou
Sovit utomhus:
 jadå
Sett en död människa: jau
Retats: haha, ja
This or that :
Pepsi/cola: cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film:
 film
Gitarr/trummor: vet inte, båda?
Adidas/nike: adidas
Senaste du:
Skrattade: idag
Grät: igår
Filmen du såg:
8 mile
Drog ett skämt: igår
Sjöng/skrek en sång:
idag
Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: ohja
Badat utomhus: nepp
Bakat
: ja
Viljat dö:
faktiskt inte..

1, 2, 3, Fanta & Rosé..


Solig dag

ännu en solig dag och jag sitter bara inne som en vampyr. inte för att det är något fel med vampyrer, för jag är ett stort fan av twilight och därför tycker jag att vampyrer är skit coola! så det var absolut ingen diss till dom. idag vaknade jag vid halv ett, av att pappa väckte mig för det var frukost. blev rätt sur för jag var nog den tröttaste på jorden! men jag fick snällt stiga upp och äta frukost. jag har lite svårt för att äta frukost och sånt när jag är riktigt, riktigt trött på morgonen. men det gick bra idag. sen efter jag hade ätit en fralla, gick jag tillbaka till sängen och försökte sova. men det gick dock inte så bra.. så jag spelade lite the sims istället. det spelade jag typ till klockan var fyra, sen orkade jag faktiskt inte spela mer. jag minns inte, men jag tror jag somnade då. för jag vaknade nyss och jag minns inte att jag gjorde något speciellt efter jag hade stängt av the sims. ikväll ska jag antingen sticka hem till rohde där det är folk, eller blir det att vara hemma och kolla film eller något. men nu ropar pappa att maten är klar, blir grillat idag, love it! hörs senare..
pussen ♥


HAHA, kolla: http://fuldans.se/?v=vismhnnigu

Trötter

är det bara jag som är trött eller? ouf, håller på att somna.. men på något konstigt sätt så orkar jag inte sova. låter konstigt, men det är 100% sant! men ska nog försöka sova snart iallafall, för jag är otroligt trött! det är ju en ny dag imorgon som väntar på mig. måste ju vara pigg och glad imorgon, för då är det lördag! tjoho! eller.. det är lördag idag. klockan är faktiskt över tolv på natten. tss.. så smart jag är! åhgud.. *gäsp* ska nog sova nu!
godnatt ♥

söt bild jag hittade på mig, eller hur!? :)


Friday!

jag vaknade för en timme sen och var riktigt trött! vaknade flera gånger inatt och sov hur dåligt som helst! när jag vaknade startade jag datan och satte på en slump-film, fick bli bedtime stories. rolig film! och igår kollade jag på 8 mile med brorsan, riktigt bra film! ey, vi klarade att kolla på filmen utan att slåss! woho, första gången!? haha, anyway.. jag och bror är hemma själva till fyra idag, för pappi jobbar. åh, så tråkigt att jobba på sommarlov! pfft.. skulle aldrig orkat! men när pappi kommer hem ska jag tvinga ner till ngn äffer o köpa popcorn och sånt. mums! idag/ikväll ska jag bara ta det lugnt, är fortfarande riktigt trött så det blir att vara hemma ikväll, även fast det är fredag. vad ska ni göra ikväll? släng gärna in en kommentar. bloggar mer senare..
pussen ♥



bugsy, gulligaste marsvinet.. naw!

marsvinet i bedtime stories


Nawon boom boom boom!!!

hej robin! *vet att du läser detta inlägg*
hur mår du? bra, okej. då vet vi! intressant? ohja, intresses fullt som satan! lägga i min carebox. k, skriv en bok om det. HAHA, JUSTE, detta inlägget var till robin..

robin; bästa robin, vafan ska jag skriva.. hm, du är bäst! finns alltid när man vill snacka och stöttar mig alltid. tjoho! roliga stunder, tråkiga stunder, bra stunder och dåliga stunder, vi upplever allt tillsammans. typ på lanet i lokalen.. haha! vi ska nog inte snacka om hur mycket jag ägde på cs, eller hur!? anyway, du är världens cod, cs och wow tönt. missade jag ngt? men du är min tönt! och det är nice! juste, du är dota tönt! inte för att jag fattar det spelet, vet inte änns om jag stavade rätt på namnet. äsch, palla bry sig.. haha, du är trött! haha, wtf? iallafall, hur känns det robin? lite jobbigt va? haha, nawon boom boom boom! du är tuff som inte sover på lan, uuh! *klappar händerna* yay, klappa händerna när du är riktigt glad! *klapp klapp* nej men, seriöst.. du är fett cool brushan! och jag vet att du tycker att jag också är det. haha, robin, förresten! du måste lära mig photoshop! för det sa du att du skulle göra. japps, du lovade mig till och med det! lan snart eller? okej, då är jag med! japp det är jag verkligen! ska inte sova någongång faktiskt, så tuff jag är. nej, mindre prat om mig och mer om dig. men det finns inget mer att skriva om dig, sry! men detta inlägget blev seriöst osv.. underhåll mig på steam din lilla bulle! massor med kramisar och sånna mys stuffs till min lilla robin som är en bulle! - nöjd robin? :o
nawon4s ♥


Igår kväll/natt och idag

hejsan bloggen! tänkte berätta lite om igår kväll/natt och idag. igår var jag i lokalen med madde och thezzi, där det var lan. vi skulle vara där hela natten. så sant som det var sagt, så var vi där hela natten! inte thezzi, för hon var tvungen att åka hem. men jag och madde klarade det riktigt galant! vi var dock jätte trötta, men vi hade våra energi drickor och våra onyttigheter. så det var chill! och förresten, vi var på lanet utan datorer, vi var bara där för att det var kul. tiden gick och jag blev bara tröttare och tröttare.. tillslut blev klockan fem och jag gick hem. för klockan fem är ju morgon, riktigt tidigt på morgonen! när jag gick hem var det 5° ute och det var ljust som om klockan var två på eftermiddagen en halv dimmig dag. men klockan var somsagt bara fem på morgonen. men det tar ju inte så lång tid att gå hem till mig, typ tre minuter. så det var lugnt.. när jag kom hem tänkte jag blogga, så jag la mig i sängen med datan, men tanken suddades bort helt och jag somnade direkt. väcktes av mamma för en timme sedan, då klockan var sex på kvällen. hon tyckte att jag skulle stiga upp och äta något så jag inte skulle svälta helt och hållet! haha.. gullig tanke. så kvart över sex lyckades jag stiga upp halvsovande! sen åt rätt mycket faktiskt, för det var riktigt gott! sen la jag mig i sängen igen och nu ligger jag här. funderar på att sova lite till.. senare ska jag iallafall hem till pappa. då ska jag bara ta det lugnt framför datan och göra absolut ingenting. tänkter inte vara ute, även om det är 30° ute och klockan är lixom sju, underbart! men nu orkar jag verkligen inte blogga mera, är så himla trött! och förresten, förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. har haft annat och göra.. men jag lovar att bli bättre på att uppdatera!
pussen ♥

är det någon som vet hur många timmar man har varit uppe om man vaknade på tisdagen den 15 juli klockan tio på morgonen och somnade på torsdagen den 17 juli klockan fem på morgonen? skriv gärna en kommentar! :)


slänger in tre fina bilder på mig när jag är trött och knappt fixad.

allt handlar om att bjuda på sig sj.. ;)


Tisdag & Onsdag

tjenixen gullungar! visst är vädret underbart idag!? solen skiner, underbart eller hur? :)

tisdag: var i stan med madde, tog en fika och kollade lite i gallerian och sen blev det kebab. tjockisar!  vädret var dock riktigt dåligt. det ös regnade och var riktigt kallt! brr.. hem från stan körde maddes mormor oss hem, snällt! senare på kvällen kom min älskling thereze, så himla roligt att träffa henne! anyway, så kom thereze. då stack jag, hon och madde ner till lokalen där folket lanade. vi var här (sitter nämligen i lokalen just nu) hela natten.

onsdag: fortfarande kvar i lokalen utan sömn och är dö trött! men inget ska hindra mig från att somna, för jag tänker absolut inte sova. för det ska man inte göra på lan. var hemma en runda med girlsen och åt frukost, sen blev det tillbaka till lokalen igen. riktigt nice! blir nog att stanna här ännu en natt, ouf.. hur ska jag och brudarna klara detta en hel natt till? äsch, det är nog inget att oroa sig för! vi klarar allt! ;) men nu ska jag hem med brudarna och be mamma hämta min twilight/new moon tröja som jag har lagt undan! woho.. sen blir det till ö&b och köpa energi drickor och massa onyttigt! riktigt mumsigt! bloggar mera senare eller imorgon, hörs!

jag har varit vaken sen klockan tio på morgonen igår.. ingen sömn alls! *dö trött*


''Hej allihopa!''


HA-HA-HA-HA !


Fika med Madde!

nu sticker jag till stan och fikar med madde, vi hörs!


Inlägg om igår

bonjour! hur var eran dag/kväll/natt igår? min dag var sådär, låg nerbäddad i min säng och deppade. allt kändes meningslöst och jag kände mig allmänt dålig! ungefär klockan fyra orkade jag röra på benen och stiga upp, kände mig rätt ofräsh så jag hoppade in i dushen direkt! sen fixade jag mig osv.. klockan sex kom madde hem till mig och vi gick ner till lokalen där några grabbar lanade. grabbarna var dom första som fick mig att skratta, vara glad och må lite bättre igår. thanks guys, u made my day! senare på kvällen vid elva stack madde hem och jag var kvar till tolv/ett. sen när jag kom somnade jag som en liten gris, hehe, gulligt värre! vaknade flera gånger inatt, men sov ändå rätt bra, tyckte jag! min frukost idag blev iallafall nudlar. hade inte ätit något sen klockan tre på dagen igår, så var rätt hungrig! tro bara inte att jag ska banta, för det ska jag absolut inte göra! skulle inte klara mig utan mat. hehe.. förresten, förlåt att jag inte bloggade igår. men ni förstod nog att jag inte kunde blogga eftersom jag inte var hemma. men ska uppdatera bättre idag, jag lovar! men ska gå och fixa mig nu, sen ska jag sticka till stan!
pussen ♥


Ett gott skratt förlänger livet

haha, denna killen har verkligen humor! verkligen värt att kolla på om man vill ha sig ett gott skratt!

Denice aka latmasken!

godmorgon! ligger just nu i min härliga säng, som jag gjort i snart en timme. latmask! funderar på att stiga upp och äta frukost snart. men jag vet inte om jag orkar stiga upp, haha! men det måste jag dock göra någon gång, kan inte ligga här och lata mig hela dagen. vädret idag verkar bli riktigt nice, soligt och fint! första riktiga soliga vädret på hela sommarlovet? woho, grattis till vädret.. eller något.. anyway, idag vet jag inte vad som händer. han inte planerat någonting faktiskt. men på tisdag eller onsdag ska jag iallafall vara med ida som är sjukt saknad! kommer bli otroligt roligt att träffa henne igen, för det var ett tag sen vi träffades. detta blev ett rättså kort inlägg men jag orkar verkligen inte blogga mer.. somsagt latmask! haha.. ha en bra dag folket!
pussen ♥


kopia på latmasken denice just nu!? haha..


Mår illa, åw.. :(

hello sweethearts! hur mår ni idag? själv mår jag rätt illa och varför jag gör det vill jag nog inte ta upp i bloggen. för om mina föräldrar skulle hitta min blogg och läsa det, woho, skulle nog inte vara så kul för mig! anyway, idag var jag på stan i stort sätt hela dagen med madde. skulle egentligen träffa älskling, men han var för trött för han hade lanat. men det är okej, jag vet själv hur det är när man har lanat. så jag och madde var somsagt själva i stan. vi gick runt och träffade på rätt många folk som vi kände, så man stannade ju och snackade ett tag. trevligt! resten av tiden hängde vi bara inne på willys. vilket bra liv vi har va!? haha.. sen gick jag och madde och hyrde en skräck film, minns inte var den hette. redigerar detta inlägget och skriver var filmen hette senare. och sen köpte vi popcorn och lite sånt onyttigt! mums.. sen kom mammas pojkvän niklas och hämtade oss och när vi kom hem kollade på på filmen, den var iallafall super bra! bara lite läskig, jag är ju en stor älskare av skräckfilmer så det är chill! snart ska antagligen madde sticka hem och jag ska bara ta det lugnt efter det jag har druckit. shiet.. mår verkligen illa! det är ju sommarlov nu, vilket jag helt har glömt bort. känns verkligen inte som sommarlov, men det tar säkert några dagar innan man vänjer sig, right!? men vi hörs antagligen senare.
pussen ♥

jag kan inte göra annat än o bjuda på denna bilden! haha.. :)


Lyxig ask- och goodiebag

jag är med och tävlar om en lyxig ask- och goodiebag på fattyboms blogg! cheka gärna in tävlingen på hennes blogg eller så kan du även vara med själv och tävla. önskar er alla som tävlar ett stort  lycka till!


klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Hemma från stan!

tjena folket! kom hem från stan för en stund sen, där jag var med madde, david, kasper och min älskling david! riktigt kul! först var vi hemma hos älskling och chillade där. sen stack jag och madde till via venetto och käkade pizza och kebab, tjockisar! efter det åt vi glass, eller vi kastade det mesta på fåglarna. sen blåste det as mycket så jag fick glass i håret som kom i mitt ansikte och det andra av glassen blåste ner på marken. haha! det var typ bara små fågglar som åt glassen vi slängde på dom och sen helt plötsligt kom en stor svart fågel så skulle den gå och ta glassen så gick den typ på sidan och det såg så himla roligt ut, haha, jag och madde höll på att skratta ihjäl oss! sen var vi inne på willys och satt på någon såndär leksak för barn i typ en timme eller mer, rätt drygt, men roligt när man fick skäll av dom som jobbade där att vi inte fick sitta där. men orka bry sig, haha! sen blev vi trötta av att se allt folk gå ut och in ur affären så vi stack hem. och nu är jag hemma, tjoho, denice is back! vet att ni har saknat mig.. ;) haha, skämt åsido. eller ni kanske har gjort det, vad vet jag!? hehe.. ska snart äta pommes, är sugen på det sen blir det att dricka monster till det. mums! var riktigt längesen jag drack en energi dricka, förutom redbullen jag drack innan idag. men ni fattar nog.. men nu ska jag äta pommes, love u guys!
pussen ♥

mitt och therezes fina samtal på msn, haha! älskar dig tereze ♥


Toppen kväll!

kom hem för en stund sen och har precis tvättat bort mitt smink och bytt om till en tröja som jag ska sova i. förfesten var otroligt rolig! alla drack, skrattade, hade roligt och var allmänt glada. sen var det ju super bra musik med basen som var på högsta volym. riktigt kul! vid tio stack jag och folket ner till hallarna och festade gärnet! om man gick in på dansgolvet, kunde man absolut inte komma ut. för det första var det så mycket folk så man kom knappt ut och för det andra var det så otroligt roligt! woho.. träffade jätte mycket folk jag kände och ännu mer folk jag inte kände. även om det var massor med bråk, folk som spydde osv.. så var det väldigt roligt! längtar nog lite till nästa hallarna, festa ännu mer då! yay! orkar inte berätta i minsta detalj exakt vad vi gjorde på hallarna, men jag tror ni fattar hur roligt det var! och jag måste bara tillägga som pricken över i:et att musik var grymt bra på hallarna! woho! sen vid lite innan ett kom maddes mamma och körde hem mig och madde, riktigt snällt! och nu är jag somsagt hemma, är as hungrig, har ont i huvudet och är dö trött. skippar nog att äta något, blir nog sängen nu och dejta min kudde. mysigt! hoppas att ni folket har haft en lika toppen kväll som jag!
pussen & godnatt ♥

Hallarna ikväll!

tjena bloggen! just nu sitter jag här för mig själv och lyssnar på musik. grabbarna stack nyss, så jag är ensam just nu. men klockan sex kommer madde och hjälper mig med att fixa lite till förfesten som börjar klockan halv sju. sen vid tio eller halv tio sticker jag och folket ner till stan. ska ner till hallarna och festa! woho, tagga folket! kommer blir riktigt nice iallafall! ville bara göra ett inlägg om hur kvällens planer är. som ni nog förstår kommer jag nog inte blogga förrens imorgon. om ni har tur bloggar jag när jag kommer hem inatt, men jag lovar inget. anyway, ska gå och fixa till mig lite så jag har det gjort.. ha en riktigt trevlig och rolig kväll allihopa!
pussen ♥



Haha, wtf!?

jag och grabbarna kollade runt lite på youtube och hittade denna video. gud, vi höll på att skratta ihjäl oss! haha.. lixom, vad håller han på med? jag kan nästan lova att ni inte komemr lyckas kolla på videon utan att skratta!


Sommarlov!

äntligen sommar, hur härligt som helst! har jätte många planer inför sommaren, kommer bli super roligt sommaren 2010 kommer bli en sommar man aldrig glömmer. det kan jag nog lova!

vaknade klockan halv åtta imorse, utav att klockan ringde. då kunde man inte ligga och dryga i sängen, ohnej, det var upp ur sängen och börja fixa sig direkt. skulle ju sätta på lösögonfransarna, kläder, sminka mig osv.. var mycket stressigt! men jag var duktig och hann fixa allt som skulle fixat. när jag var klar med allt som skulle fixat stack jag och familjen till skolan där vi - sexorna, femmorna och fyrorna skulle sjunga fyra låtar. men jag var så busig och mimade, hehe.. sen stack alla upp till kyrkan där fyrorna sjöng en låt själva, femmorna sjöng en låt själva, moa sjöng en låt själv - otroligt bra! och sen vi sexor sjöng ''we are the world'' vi var bäst! *skryta* hihi.. sen fick vi en ros av rektorn. nu när jag kom och tänka på min ros, så tror jag att jag glömde den i bilen. haha, får hämta den sen. sen kramades vi i klassen och föräldrarna tog lite kort och så. kommer sakna klassen otroligt mycket! älskar er bitches ;) nu ska jag iallafall vänta på att stoffe ska komma hit. vet inte riktigt vad vi ska göra, vi hittar väl på något. ha det bra kära läsare och ha ett fucking soft sommarlov!
pussen ♥


Min relation till mitt hår, haha..

åh, har varit super ledsen i flera timmar. jag har till och med gråtit. gud, blev helt missnöjd med min nya frisyr. tycker jag själv är riktigt ful och det blev inte alls så som jag ville. hon som klippte mig, hon är jätte duktig på det hon gör, men det blev inte som jag ville. man kan säga att hon klippte lite fel.. jag sa att jag absolut inte ville ha mittbena, men såklart så fick jag det iallafall! ibland kan man verkligen undra vad folk lyssnar med.. så när jag kom hem frisören då klockan var ca. halv sex var jag sur, ledsen och gick runt och sa ''gud, så ful jag är!'' enda tills nu. jag vet, jag har verkligen inget liv. haha.. anyway, nyss så ändrade jag mittbenen till sidbena och plattade mitt håret cp-mycket! så nu blev det lite bättre, men jag får leva med detta.. man vänjer väl sig vid denna frisyren. ni tänker säkert ''omg, om håret blir lite fel går väl förfan inte hela världen under!?'' men vet ni.. jag trodde ett tag att världen skulle gå under, seriöst, ni vill nog inte veta hur ledsen jag var.. det är lixom, mitt hår in my heart! låter helt konstigt, men det är sant! har ett allmänt seriöst förhållande till mitt hår, hihi, gulligt! aja, nu vet ni får jag har mått och min relation till mitt hår.. haha.
pussen ♥

Chill skoldag!

idag har det varit en riktig chill dag i skolan! först så hade vi en liten lektion, sen fick vi tjugo minuters extra rast. efter rasten fick vi glass och efter det var det lunch - hamburgare. efter det var det brännboll och fotbolls turneringar, sexorna mot lärarna. eftersom att jag hatar både fotboll och brännboll så var jag inte med, utan kollade bara på. och om ni undrar, så hejade jag såklart på sexorna! på brännbollen vann sexorna och på fotbollen vann lärarna. ska snart dusha sen kör mamma in mig till ronneby, där jag ska klippa mig. vet precis hur jag vill ha det, så det kommer nog bli riktigt nice! kommer bli riktigt fin i håret imorgon på skolavslutningen iallafall. ja, förresten, det är ju skolavslutning imorgon, sen är det sommarlov. otroligt härligt!
pussen ♥


min älskade keps!

tryck på bilden


Time 2 Sleep

godnatt alla nära och kära och alla mina fantastiska och underbara läsare, love u guys! imorgon ska jag vakna upp med ett leende på läpparna, det har jag bestämmt. skiter rent ut sagt om det är fint väder eller inte. jag ska vara glad och positiv. jag menar, det är trots allt snart sommarlov. så vem är egentligen inte glad? :)
godnatt ♥


titta vilka små gulliga figurer, naw..


Onsdag!

hejsan sötungar! ouf.. idag stack jag till jernvallen med grabbarna, igen. vi kollade när lite folk tränade. riktigt kul faktiskt! bara för att jag visade folket mina fotbolls-skillz, haha, tror dom blev avsundsjuka! haha.. blev riktigt mycket skratt iallafall. förutom att jag råkade slå till martin på käften två gånger, mitt fel, men jag var duktig och sa förlåt! senare på kvällen så kom mamma och hämtade mig och sen stack jag och köpte vindruvor och sen hem. ska snart dusha och sen ska jag kolla på tv och käka vindruvor. mumsigt värre! förresten, det är skolavslutning på fredag. gud, jag längtar sönder! sen på kvällen blir det ut och festa på hallarna, woho! men ni får ha det så bra kära läsare, bloggar lite innan jag går och lägger mig sen.
pussen ♥


slänger in en liten bild på mig, busigt! ;$


Secret love, my escape, take me far, far away..

mayday parade - anywhere but here


Dagen;

kom nyss hem, har varit ute med grabbarna. kan berätta lite om dagen.. först var jag med wirree, jeppe, minir, martin, senne och abbe. vi var typ vid lindvägen och bara njöt av det fina vädret, riktigt nice! sen stack minir och jeppe in. då stack vi andra till jernvallen för killarna skulle lira fotboll. så jag hängde med.. och när vi kom dit så var moa och hennes lag där och spelade match, moa är bäst på fotboll, jag lovar! sen stack killarna hem och jag åkte hem med moas mamma, asso, hon är bara föör gullig! hihi. och nu är jag hemma, beskrev dagen lite dåligt. men dagen var as kul med folket! love u guys ;) och nu är jag grymt hungrig, så jag ska ta något och äta efter jag har publicerat detta inlägget. idag i skolan, så slutade vi halv ett, vi var vid skärsjön med klassen, fyrorna och femmorna. det var inte så himla roligt, men tillräckligt roligt för att skratta lite då och då. förresten, idag har solen kommit fram igen. riktigt härligt! men ska äta något nu. bloggar mer senare..
pussen ♥

Hemma från Addes place!

hallåja! kom nyss hem från adde aka minir's place där jag var med minir, martin och wirree. det har varit en riktigt rolig kväll med grabbarna. dom gjorde fan min dag! för jag har inte varit på världens bästa humör tidigare idag. grabbarna och jag hittade på massor med bus! roligt.. vi kastade vatten ballonger på bilar och låtsades att vi höll ett rep från ena sidan av vägen till andra sidan, så endel bilar stannade. gud, vad vi skrattade och sprang då! haha.. super roligt! måste fan göras om! sen var vi inne hos minir och chillade, för det regnade ju ute så när vi kom in var vi ju riktigt blöta. så jag ska byta kläder nu.. sen ska jag göra mig en kopp varm oboy, känner att jag behöver det nu. mums.. tror inte jag orkar blogga innan jag går och lägger mig, så jag bloggar mer imorgon.
pussen ♥


tummen upp för en riktigt rolig kväll! :D


Vart har det fina vädret tagit vägen?

hejsan allihopa, härlig dag idag? hm.. inte direkt! det öser ner regn och man ställer sig frågan, vart har det fina vädret tagit vägen? har precis ätit och bytt kläder iallafall, för jag var genomblöt när jag kom hem från skolan. alltid skönt med torra kläder! skoldagen idag har varit sådär, blev klar med endel saker i slöjden, duktigt av mig! senare idag blir det film och mys, passar bra till ett sånt här väder tycker jag. men ska lira cs nu med grabbarna, kommer äga ut dom.. haha!
pussen ♥


Bedtime

nu ska lilla jag sova, så jag blir pigg och glad inför skolan imorgon, hihi.
godnatt ♥


Ny dushad och fräsh!

kom precis ut från dushen, så jag känner mig riktigt fräsh! härlig känsla! ska snart gå och föna håret, måla naglarna och lite sånt skit.. efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ta det lugnt framför tv:n!? hm.. låter som en bra idé! har varit en riktig slapp-dag idag och sånna dagar är alltid härliga! bloggar mer innan jag går och lägger mig ikväll.. ha det bra, så hörs vi senare.
pussen ♥

Sveriges Nationaldag

hejsan alla läsare! vet ni vilken dag det är idag? jo, det är sveriges nationaldag. händer dock inget speciellt idag, men man kan ju fira lite om man vill. jag ska inte fira.. eller, jag kan fira med att sitta ute i det fina vädret och softa! det är riktigt nice! ska ni fira nationldagen? isåfall, hur ska ni fira? släng gärna in en kommentar om det.. senare idag sticker jag hem till mamma, bloggar mera då! för nu ska jag ut i det fina vädret.
pussen ♥

Awesome!

britans got talent 2010


kolla in deras semifinal & final också.. riktigt grymma!


Time to sleep

ligger just nu i min säng med min laptop och halv sover. jag kan nog slå vad om att tröttast i världen just nu! blev inte att sitta uppe så länge iallafall, men jag klarade mig uppe till klockan ett och det är nice! men nu ska jag sova.. sov sött gullungar, bloggar mer imorgon.
godnatt ♥


Hemma från Moas place

kom hem från moas place för en stund sen, vi gick en riktigt lång runda och på väg hem köpte vi popcorn. lixom, vem gillar inte popcorn? ;) sen när vi kom hem var klockan typ elva och vi började kolla lite smått på titanic. hann knappt se en timme av filmen sen var moas mamma så snäll och körde hem mig, gulligt! gud, så trött jag är! somnar antagligen snart, men jag ska försöka hålla mig uppe länge inatt, känner att jag vill det. hehe, busigt! har inte så mycket mer att skriva.. men om jag håller mig uppe inatt bloggar jag mera sen. hörs senare kanske!? :)
pussen ♥

It's a beautiful day

hejsan gullungar! ännu en dag med nice väder, det gillar vi! sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar, ska äta grillat, love it! sen sticker jag tillbaka till moa och vi ska gå ut och gå en sväng. innan idag var jag också hos moa, vi solade och vi båda blev bruna som pepparkakor och det är soft att bli brun och fin inför skolavslutningen! ville bara göra ett litet inlägg nu innan jag sticker till moa igen och lite så.
pussen ♥



bjuder på en liten låt också ;)

love generation - love generation


Nice!

nu ska jag fixa mig lite, sen sticker jag hem till moa, vi hörs senare!
pussen ♥


Klassen inför 7an;

7C


hampus gustavsson

linus gustavsson

daniel lindgren

stefan crnoglavac

emma vaughan



jonathan hylse

alexander arnsteg danielsson

moa andersson

denice kelc

madeleine gren



alexander olsson

linnea karlsson

filippa markezic

eric johansson



hampus lundin

felix sandberg



moa björk

julia håkansson

erika hedlund

ida ödman



hanna södergren

hanna gustavsson

moa augustsson



& mini kanske också ska börja i denna klassen ♥


Underbart väder!

jag måste bara få säga åter igen, gud vilket underbart väder! dagen har varit riktigt jobbig, har origenterat hela skoldagen och jag som hatar att origentera och vara i skogen. usch! men av min egen förvåning gick det rättså bra. tyckte jag! somsagt var det riktigt jobbigt att gå runt där när solen stekte, man ville bara hem och sola. åh, så skönt det skulle varit! men som tur va slutade vi halv tolv, så det var rätt tidigt, för vi brukar nämligen sluta vid tjugo över tolv. men nu ska jag lägga mig i soffan och chilla. ska försöka bli av med min huvudvärk och mitt magont.
pussen ♥


gud vilken härlig sommar bild, eller hur!? naw..

Sunshine

hej solstrålar! visst är vädret underbart idag?

efter en solig dag i skolan, med i stortsätt inga riktiga lektioner, stack man hem till lilla mig och solade med madde. riktigt skönt! men jag var nog lite tråkig, för det enda jag gjorde när jag solade var att äta rabarber och snacka i telefon med pablo och fille. oj, så social man kan vara.. ;) anyway, lite senare på dagen stack jag hem till papi och nu är jag här. ska vara här tills söndag och sen sticker jag tillbaka hem till mami igen. har ni tänkt på en sak? att på fredag är det skolavslutning sen är det sommarlov. guud, jag längtar ihjäl mig! sommaren 2010 kommer bli den bästa sommaren som någonsin har varit. sommar, sommar och mera sommar, jag älskar sommar! men nu ska jag hoppa in i dushen, bloggar kanske mer senare..
pussen ♥

Sweetdreams

nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och kolla på film!
godnatt ♥


söt kvälls outfit, va? ;)


Åsikter: Sean Banan - Skaka rumpa


nu har sean banan gått från att visas i tv-rutan till att sjunga. ni har säkert hört super hitten - skaka rumpa som sean banan har gjort. man hör det på namnet va? ''skaka rumpa'' haha, han är bara för skönt den snubben! själv tycker jag att låten är mycket bra, man får se låten som lite humor också, för det går nog inte att ta den helt seriöst. men jag gillar den och jag tycker också att sean banan är stört skön, så det passar ju perfekt! stort plus till sean banan och hans låt! kanske blir det sommarens party låt, vem vet!? hm.. ;)


Solen steker!

gud, så varmt det är ute! det är ungefär 25°c, väldigt varmt! hoppas vädret håller sig så här fint på sommarlovet också, för det skulle inte varit så roligt om det hade regnat hela lovet. anyway, idag slutade vi skolan vid lite över ett för vi kollade på en musikal som sexorna på kallingeskolan visade upp. om jag ska vara riktigt ärligt så tyckte jag inte den var så speciellt bra, för dom failade för mycket.. niornas mamma mia musikal var mycket bättre! just nu funderar jag på att sticka ut och sola lite. skulle vara riktigt härligt, faktiskt! asso, jag älskar sommaren! jag menar.. gräset är grönt, det doftar sommar och blommor ute, kan det bli bättre? hm.. skulle inte tro det ;) jaja.. njut av solen nu mina älskade läsare, jag bloggar mer senare.
pussen ♥


Godnatt!

nu ska jag gå och lägga mig och drömma mig bort till en värld där det bara är du och jag.. ♥


1 Juni

ny månad, nya problem.. det är väl så man brukar säga? anyway, just nu lyssnar jag på musik och bara tänker på en sak, vill inte nämna något i bloggen om vad jag tänker på. nu blir ni nyfikna va? ;)
åh, vad jag hatar myggor och myggbätt! jag har sammanlagt nio stycken myggbätt på mig, som jag fick under en natt för några dagar sen. dom kliar jätte mycket och jag får rent ut sagt damp på det! varför finns myggor, vad gör dom för nytta på jorden? dom suger blod, ger folk märken sen dör dom. pfft.. onödigt litet kryp! nog om myggor.. snart är det ju skolavslutning, vad ska ni göra då? själv ska man ju ha ''skolavslutningen'' sen på kvällen är det för fest hos mig (antagligen) och sen sticker jag och folket ner till hallarna och festar. and that's cool! på fredag blir det antagligen grillkväll med lite folk, vart vi ska grilla är ännu inte bestämmt. men vi får se.. om jag ska vara ärlig så orkar jag inte blogga mera just nu. klockan är bara lite över nio och jag är redan trött, typiskt mig! haha.. vi hörs sötnosar!
pussen ♥


Toppen dag!

dagen idag har varit toppen med dom bästa! har haft super kul! förutom att det har regnar typ hela dagen, men det räknar vi bort. jag, madde och moa tog bussen in till stan efter skolan och sen var vi där inne och kollade och lite så.. sen åt vi baguetter på caféet andra våningen och jag måste bara säga att det är super gott där! mums.. vi var typ inne i stan från tre till halv sex och jag ångrar inte en sekund, sjukt kul! och maddes mamma var så snäll mot mig och köpte lös ögonfransar, guuuud så fina! ska ha dom på skolavslutningen, jag kommer bli så fin! (haha, vaddå ego!?) men dagen har somsagt varit toppen. tack för dagen babes! åh, förresten idag i skolan på idrotten fick vi sticka och köpa glass, mumsigt! jag åt en mjukglass med såndär topping. jag älskar mjuk glass! imorgon är det onsdag och vi slutar skolan klockan ett.. skönt! egentligen skulle vi sluta vid tio över två, men vi ska kolla på en muskal så därför får vi sluta vid ett. jaja, där fick ni ett litet inlägg om dagen och annat skit.
pussen ♥


det var ungefär sånna här lösögonfransar jag köpte;


RSS 2.0